Hoogste punt sporthal Diemen bereikt

Bouwmanagement | Wind Design en Build
Bouwmanagement | Wind Design en Build

Hoogste punt sporthal Diemen bereikt

Wind Design Build favicon

Sporthal Diemen, nieuwbouw en renovatie

Op vrijdag 16 juli is op feestelijke wijze aandacht besteed aan de viering van het “hoogste punt” van het project Sporthal Diemen.
In opdracht van de gemeente Diemen is Wind Design + Build verantwoordelijk voor de renovatie van de bestaande en de realisatie van een nieuwe direct aaneengesloten sporthal. Daarmee ontstaat een sportcomplex van formaat, duurzaam en all-electric (gasloos). Natuurlijk is het ademt het ontwerp van het gebouw vooreerst sport, maar beleving speelt een belangrijke rol opdat nevenactiviteiten zoals horeca, buitenschoolse opvang en een keur aan verengingsleven zich allemaal thuis gaan voelen in deze multifunctionele accommodatie. Verantwoordelijk wethouder Jeroen Klaasse heeft op symbolische wijze het gebruik van de hoofdtrap vrijgegeven die vanuit de centrale horeca toegang biedt tot de eerste verdieping met hoofdtribune.
Onder belangstelling van een enthousiaste vertegenwoordiging van bestuurders, sportverenigingen en gebruikers werd samen met directeur Roelof Wind een lint doorgeknipt, een traditie die we graag blijven vieren.

De ingebruikname van de nieuwbouw is gepland voor december 2021, de renovatie volgt in maart 2022.

Bouwmanagement | Wind Design en Build

 

 

Bekijk meer nieuws