Werkbezoek AOC Terra Emmen

Werkbezoek AOC Terra Emmen

Wind Design Build favicon

Midden in het groen verrijst een prachtig nieuw schoolgebouw.

 

Woensdag 22 april hebben we met een aantal collega’s een bezoek gebracht op de bouwplaats van het nieuwe Terra College in Emmen.

Midden in het groen verrijst daar een prachtig nieuw schoolgebouw voor het VMBO en het MBO van het Terra College. De bouw vordert gestaag en inmiddels kun je al goed voorstellen hoe de ruimtes zich vormgeven. De diversiteit in functies is groot. Van vertrekken voor bloemschikken inclusief koelcellen tot garage’s met overheaddeuren voor werktuigbouwkundige toepassingen en veel gezellige ruimtes waarin ontmoeten het thema is, kassen en dierenverblijven; het gebouw biedt ruimte aan de vele aansprekende programma’s van het Terra Collega.
Op deze stralende dag met het frisse groen aan de bomen komt het gebouw met z’n zachtgroene gevelsteen goed tot z’n recht. Nu al.

Met onze partners werken we met in achtneming van de Coronamaatregelen door aan de realisatie van het fraaie gebouw in de verwachting dat de docenten en studenten van Terra conform schema hun intrek kunnen nemen. Voor alle medewerkers op de bouw: Hartelijk dank voor jullie inzet en vakmanschap!

 

 

Bekijk meer nieuws