Zwembad Aquarena in de top 5 meeste bezoekers Dag van de Bouw!

WDB Grote opkomst Aquarena
WDB Grote opkomst Aquarena

Zwembad Aquarena in de top 5 meeste bezoekers Dag van de Bouw!

Wind Design Build favicon

2250 bezoekers tijdens open dag Zwembad Aquarena

Afgelopen zaterdag 15 juni jl. was het zover; de Dag van de Bouw! Een dag waarop het publiek nog niet opgeleverde projecten kan bekijken, vragen stellen en zich kan verdiepen in de wereld van de bouw. Samen met onze bouwpartners hebben we het zwembad Aquarena in Emmen opengesteld.

Zwembad Aquarena was landelijk één van de 140 projecten die opengesteld was tijdens de Dag van de Bouw. De opkomst was overweldigend. Fantastisch om te zien dat maar liefst 2.250 mensen de moeite namen om ons bouwwerk te bekijken. De medewerkers van Wind Design + Build hebben samen met de architect WAA en aannemer Koenen Bouw de aankleding verzorgd en de bezoekers een mooie dag bezorgd.  Van alle opengestelde gebouwen eindigde Aquarena in de top 5 van meeste bezoekers die dag. Een 4e plek van 140 deelnemers. Mede door die statistieken maar vooral op basis van de vele positieve reacties van onze bezoekers, zijn we trots op deze mijlpaal.

Het bouwteam is gecommitteerd om het gebouw spic en span op te leveren, zodat het daarna daadwerkelijk in gebruik kan worden genomen. We kijken uit naar de feestelijke opening op 21 september a.s.!

Bekijk hier de Aftermovie Dag van de Bouw Aquarena Emmen

WDB Grote opkomst Aquarena

WDB Aquarena Dag van de Bouw

Bekijk meer nieuws