Open dag Zwembad Aquarena Emmen, zaterdag 15 juni

WDB - Dag van de Bouw Aquarena Emmen
WDB - Dag van de Bouw Aquarena Emmen

Open dag Zwembad Aquarena Emmen, zaterdag 15 juni

Wind Design Build favicon

WDB - Dag van de Bouw Zwembad Aquarena EmmenOpen dag Zwembad Aquarena Emmen

Wilt u alvast een kijkje komen nemen bij het nieuwe zwembad in Emmen? Dat kan op zaterdag 15 juni tijdens de Dag van de Bouw. U bent van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom op de Meerdijk (Stadionplein 23) in Emmen. Door deel te nemen aan een puzzeltocht maken bezoekers kans op een 3-maandenabonnement, waarmee ze drie maanden gratis onbeperkt recreatief kunnen zwemmen.

Op deze dag is er een gezellige Caribische sfeer in het zwembad. Volg met de klanken van steeldrums de puzzelroute langs het recreatiebad, doelgroepenbad en het wedstrijdbad. Tijdens de route zijn er diverse leuke activiteiten zoals; badeendjes vissen voor de kinderen, een foto maken met een Caribisch tintje en voor verkoeling wordt ook gezorgd: een gratis ijsje. Ook kunt u informatie krijgen over het ontwerp en de bouwwerkzaamheden van Aquarena. Reserveert u deze datum alvast in uw agenda? U bent van harte welkom!

Projectinformatie

In opdracht van Gemeente Emmen zijn Koenen Bouw en Wind Design & Build verantwoordelijk voor de realisatie van dit complex naar een ontwerp van Wind Architecten Adviseurs. Het nieuwe Aquarena krijgt drie baden. Een 25 meter wedstrijdbad met acht banen. Een bad met beweegbare bodem met een klimwand, duikplank en een groot (televisie)scherm. In dit bad kunt u Aquasporten, trimzwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen volgen. Het derde bad is recreatiebad met glijbanen, een Doe & Ontdek gedeelte voor kleintjes en wellness voorzieningen (sauna, infraroodcabine en stoomcabine).

21 september a.s. is het zover, dan openen de deuren van het nieuwe zwembad!

 

 

Bekijk meer nieuws