Sporthal De Drait; een begrip

Oplevering sporthal De Drait-Drachten-Wind-Design+ Build
Oplevering sporthal De Drait-Drachten-Wind-Design+ Build

Sporthal De Drait; een begrip

Wind Design Build favicon

Meer dan 40 jaar geleden kregen we er zelf gymles en leerden we sportieve en competitieve vaardigheden. We konden toen niet bevroeden dat we zo veel jaren later de kans zouden krijgen het gebouw compleet opnieuw neer te zetten. Inmiddels hebben we de fonkelnieuwe sporthal opgeleverd aan de gemeente Smallingerland.

Het eindresultaat stemt ons zeer tevreden; het is een prachtige faciliteit geworden waar volgende generaties hun eigen sportieve aspiraties kunnen opdoen. Het nieuwe gebouw weerspiegelt het resultaat van een mooie samenwerking met onze projectpartners. Niet alleen de herinnering blijven bewaard, we hebben ook zo veel mogelijk materialen van het oude gebouw verwerkt in het nieuwe. Daarmee is onze doelstelling om een zo circulair mogelijk gebouw te realiseren boven verwachting goed gelukt. Het is onze nieuwe norm; Circulair ontwerpen en realiseren!

Wij wensen de Gemeente Smallingerland, Sportbedrijf Drachten en alle gebruikers van Sporthal De Drait veel succes met dit prachtige nieuwe gebouw.

Meer informatie over de oplevering van dit project lees je op:

Bekijk meer nieuws