Vacature projectmanager

Vacature projectmanager

Wind Design Build favicon

Projectmanager design & build (UAV-GC)

Wind Design + Build uit Drachten is als multidisciplinair contractmanagementbureau actief in de markt van turn-key realisatie van maatschappelijk vastgoed in Nederland. Wij richten ons daarbij op totaalontzorging van opdrachtgevers; van schets tot exploitatie met bijzondere aandacht voor meetbare duurzaamheid. Creativiteit is de belangrijkste drijfveer van onze organisatie waarmee wij opdrachtgevers keer op keer weten te verrassen.

Voor Wind Design + Build b.v. zijn wij per direct op zoek naar een Projectmanager design & build (M/V full time) om daarmee invulling te geven aan onze groeiambities binnen de markt van scholen en sportaccommodaties in Nederland.

Als nieuwe collega ben je van eindverantwoordelijk voor de realisatie van doorgaans omvangrijke werken.

Je houdt je bezig met het managen van het bouwproces van grote en complexe projecten vanaf de initiatieffase en daarmee nauwgezet contact met de opdrachtgever. Je hebt veelal meerdere bouwprojecten om handen. De soms verregaande en zeer complexe problemen vereisen een diep inzicht in de consequenties en zijn van strategisch niveau. Keuzes kunnen tegenstrijdige aspecten bevatten en vereisen zeer ruime werkervaring. In deze situatie ben je in staat overzicht te houden en een stuwende kracht te zijn om hiermee om te gaan. Resultaatgericht is essentieel maar wel met het projectbelang voorop. Wind Design + Build opereert met een lange termijn visie. Kwalitatief hoogwaardige projecten en constructieve samenwerkingen, met oog voor ieders belang, zijn daarvoor de instrumenten om dit te borgen.

Competenties die zwaar wegen in de keuze voor jou zijn:

– Relevante ervaring op het gebied van UAV- GC projecten/aanbestedingen
– HBO werk- en denkniveau
– Samenwerken (extern)
– Overtuigingskracht
– Organisatievermogen
– Vakkundigheid
– Onderhandelen
– Stressbestendigheid
– Representatief
– Communicatief vaardig in woord en geschrift

Je maakt onderdeel uit van een stabiel en deskundig team. Je krijgt veel vrijheid om de doelen naar eigen inzicht te halen.

Ben jij toe aan een volgende stap? Wil je onderdeel zijn van een creatief team en meebouwen aan mooie projecten?  Neem dan contact met ons op via r.wind@winddesignbuild.nl

Wij bieden gunstige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO Architecten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk meer nieuws