Vacature tendercoördinator

Onze aanpak NOC NSF
Onze aanpak NOC NSF

Vacature tendercoördinator

Wind Design Build favicon

Tendercoördinator (UAV-GC)

Wind Design + Build uit Drachten is als multidisciplinair contractmanagementbureau actief in de markt van turn-key realisatie van maatschappelijk vastgoed in Nederland. Wij richten ons daarbij op totaalontzorging van opdrachtgevers; van schets tot exploitatie met bijzondere aandacht voor meetbare duurzaamheid. Creativiteit is de belangrijkste drijfveer van onze organisatie waarmee wij opdrachtgevers keer op keer weten te verrassen.

Voor Wind Design & Build b.v. zijn wij per direct op zoek naar een creatieve en initiatiefrijke Tendercoördinator (M/V full time) om daarmee invulling te geven aan onze groeiambities binnen de markt van scholen en sportaccommodaties in Nederland.

Als nieuwe collega ben je verantwoordelijk voor het in- en extern coördineren van alle fasen in een aanbestedingsproject. Je bent in staat om te schakelen tussen de uiteenlopende onderwerpen en disciplines.

In de rol van tendercoördinator ben je verantwoordelijk voor het beheren van complexe klantprojecten waarbij de nadruk zal liggen op de aanbiedingsfase. In deze spilpositie ben je in staat om te schakelen tussen de uiteenlopende onderwerpen en het coördineren van de verschillende disciplines waaronder die van constructeur, bouwfysica, architect en installateur.
Je houdt je bezig met het analyseren van complexe aanbestedingen, bepaalt de (win)strategie en continueert deze gedurende het verloop van het aanbiedingstraject. Je hebt inzicht in het volledige proces en draagt zorg voor het tijdig nakomen van afspraken en het bewaken/behalen van deadlines en planningen. Je toont initiatief en motiveert de verschillende partijen om hun bijdrage te leveren aan een succesvol resultaat binnen kaders van tijd en geld. Deze input van de uiteenlopende interne en externe specialisten dient te worden samengevoegd tot een kloppend en pakkend geheel waarbij je gebruik maakt van vernieuwende presentatiemogelijkheden.

Competenties die zwaar wegen in de keuze voor jou zijn:

– Relevante ervaring op het gebied van UAV- GC projecten/aanbestedingen
– HBO werk- en denkniveau
– Inlevingsvermogen
– Analytisch
– Strategisch denkvermogen
– Commerciële vaardigheden
– Creativiteit
– Organisatievermogen
– Stressbestendig
– Representatief
– Communicatief vaardig in woord en geschrift

Je maakt onderdeel uit van een stabiel en deskundig team dat jouw back up is op het terrein van bouwkennis. Je krijgt veel vrijheid om de doelen naar eigen inzicht te halen.

Ben jij toe aan een dynamische baan? Neem dan contact met ons op via r.wind@winddesignbuild.nl

Wij bieden gunstige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO Architecten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Bekijk meer nieuws