Vacature projectvoorbereider

Nieuws Design en build
Nieuws Design en build

Vacature projectvoorbereider

Wind Design Build favicon

Projectvoorbereider design & build (UAV-GC)

Wind Design + Build uit Drachten is als multidisciplinair contractmanagementbureau actief in de markt van turn-key realisatie van maatschappelijk vastgoed in Nederland. Wij richten ons daarbij op totaalontzorging van opdrachtgevers; van schets tot exploitatie met bijzondere aandacht voor meetbare duurzaamheid. Creativiteit is de belangrijkste drijfveer van onze organisatie waarmee wij opdrachtgevers keer op keer weten te verrassen.

Voor Wind Design + Build b.v. zijn wij per direct op zoek naar een Projectvoorbereider design & build (M/V full time) om daarmee invulling te geven aan onze groeiambities binnen de markt van scholen en sportaccommodaties in Nederland.

Als nieuwe collega ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen in aanbestedingstrajecten en het voorbereiden van de realisatie van de projecten.

Je houdt je bezig met het in- en extern coördineren van alle aspecten van het project. Je ziet erop toe dat de werkzaamheden van de diverse disciplines waaronder die van sloop, installaties, bouw en infra simultaan worden uitgewerkt tot een integraal kloppend geheel binnen kaders van tijd en geld. Op eigen initiatief zoek je frequent extern contact met alle project­ betrokkenen gericht op voortgang, afstemming, informatie uitwisseling en uitvoering.

Competenties die zwaar wegen in de keuze voor jou zijn:

– Relevante ervaring op het gebied van UAV- GC projecten/aanbestedingen
– HBO werk- en denkniveau
– Inlevingsvermogen
– Samenwerken (extern)
– Overtuigingskracht
– Leiderschap
– Initiatief
– Onderhandelen
– Organisatievermogen
– Besluitvaardigheid
– Resultaatgerichtheid
– Communicatief vaardig in woord en geschrift

Je maakt onderdeel uit van een stabiel en deskundig team. Je krijgt veel vrijheid om de doelen naar eigen inzicht te halen.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op via r.wind@winddesignbuild.nl

Wij bieden gunstige arbeidsvoorwaarden op basis van CAO Architecten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bekijk meer nieuws